Väntan blir bara jobbigare och jobbigare..

Ja som ni vet väntar jag på min sötnöt! Och väntar blir bara mer jobbig än de kan bli...
Saknar min plutt i mängder. Sen ska vi bara mysa i mängder! Som johanna sa idag att hon har inte sett mig så här glad sen då jag blev dålig så de är roligt tycker hon. De märker jga själv oxå, jag är så mycket gladar och mer positiv än någonsin. Inte hade jag trott att de skulle bli så här men så jävla glad jag är för de!!!
Kollar man bara på mig när jga får ett sms så lyser hela jag upp och de godnatt smset jag fick igår läste jga igenom 7 gånger innan jga kunder somna! Så underbart söt är han!!

Åh snart kommer han!

Och så måste man städa så man inte får en chock när man kommer in i rummet. Så ska jag bara vänta på den uderbaraste pölk man vet!
Åh så jag har fattit! De är som en sten som man har släppt från himlen. Tänk att de finns några killar iallafall som kan fånga en tjej som faller!
Ne städa va de jag skulle göra! en bild kanske kommer senare får se! Sen ska jga fixa med Iphonen!

Åh sån underbar känsla!

Denna känslan i kroppen är helt fucking undebar!! Bara av att få ett sms får mig att le!
Åh min gud! Snälla någon jag bara sitter här i min säng och saknar min söta gullegris! Den sötaste kille som finns är min, bara min! Åh så jävla kär är jag!
Bara att se honom i ögonen gör så mina knän börjar skaka och jag håller på att drunkna i han vackra ögon! GUD va bra att han kommer till mig imorgon och myser!!! Saknar plutten redan och han lämna mig för en 40 min sen! :(
En ny kärlek så kan allt ändras! Mitt liv har ju bara blivit sen vi träffades! Tycker om dig massa sötnos!!

Jag är nog världens lyckligaste tjej!

Herre gud i himlen! Jag har fallit för en ur gullig pöjk! Jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Synd bara att han inte kan vara här och mysa just nu.. Skulle vart så mycket lättare om han bodde lie närmre. Men, men jag har i alla fall fallit för en helt underbar kille! Om du bara hade vart här söta du!!!
Åh nu ska jag ta och lägga ner datorn och skicka iväg ett sms om hur gullesöt han är och jag saknar honom!
God natt alla glad människor!!!

Ännu en dag med en överlycklig Linn!

jag tog mig en sväng till Hunnebo idag igen och allt är helt fucking jävla gött!!!
Har precis fått i mig riktig mat för första gången sen torsdag. Tack mästerkcken för den godate köttfärsås jag har ätit i hela mitt liv! ;) Den sat som den skulle sitta! Riktigt bra i magen!!!
ajaj vi får se vad vi hittar på sen!!

En överlycklig Linn!

En tjej som kom hem med ett leende på läpparna från Hunnebo. Och imorgon blir de og en överlycklig Linn igen! Jag tar mig bort tll Hunnebo igen!
Sen ska jag även läga till att jag ska träna ordentligt för första gången sen jag blev sjuk. och försöka träna bort min träningsvärk jag har nu!
Men, men nu ska jag knoppa in och skicka iväg ett gulligt godnatt-sms till en söt liten plutt!
KRAM PÅ ER ALLA!!!

att du är så nära men ändå så långt bort!

att en person man verkligen känner kärlek är så grymt nära men ändå så långt bort..
stor kärlek tll farmor idag som gjorde mitt liv värt att leva! att ett litet sms kan hålla en person vid liv är helt otroligt!! <3

Tappar orken att andas...

Hur kan något så stort förvandlas? Hur kan man tappa orken att andas?

Hel nöjd Linn idag!

idag har vi börjat på vårt nya schema och kändes bra att jag fick mitt andra av i individuellavalet! hade inte trott att jag skulle ha så jävla kul på första lektionen!
nu sitter jag och beundrar min fina ödla och skissen jag gjorde igår på honom! blev riktigt jävla nörjd måste jga säga!!!!! nu väntar han på att terariumet ska slockna så han får sova! jag ska oxå lägga mig snart! sov dåligt inatt!
skissen!
orginallet!
jag vet att huvudet är lite litet men är nöjd!

åh så kul!

vem skulle kunna ro att jag och gamlaklasskompisen Hjalmar skulle bärja prata så mycket? :P inte jag iallafall!!! men as kul är de!! :D

KARLSBORG!

idag ska jga hem!!!!! idag ska jag hem!!! idag ska jag träffa 3 fin fina flickor och äta pizza och sen vet jag inte mer!!!!!!!!!! yeah! ska bli skönt att åka hem! saknar karlsborg i mängder!
nu får jag packa klart i väskan min och se till så jag har med allt jag ska ha me! KUDDEN är viktigast!!!! ska fixa naglarna lite innan med!!!

sitter hemma i soffan och vill att klockan ska bli 20.00

idag är de Sveriges värsta bilförare och Johannas pappa ska vara med! as kul ska de bli! man har ju sett reklamen! "de va droppen!" haha ser ni några som heter Jörgen co-driver och Joseph så är de våra gubbar! jag träffa Joseph första gången när Johanna fyllde år. och de första jag sa va " är de du som inte kan köra?" haha nu längtar vi!
imorgon blir de att åka mot karlsborg och ha tjej kväll imorgon och fira mormor på lördag. ska bli roligt att träffa dom!!!!!!!!!!!!!!! men nu ska jag se klart på handbollen! HEJA SVERIGE!
oj oj  plus en bild! va lyckliga! de är jag! så upp med smilgroparna och le! idag har jjag och Johanna dampat loss i skolan! fick sällskap av Marco som dampa lite med oss med! sen kom Nathalie och dampa med oss med!!! as kul har vi haft!

nu sitter jag hemma och kollar på dessa cp-papper!

håller på att få feber och sitter och pluggar religion. Islam har jag frågor o men svar finns inte i boken och hittar de inte på intenet heller.... då och dööö. ska nog ta febern och lägga mig igen! har pluggat lite när jag kom hem men somnade, får fortsätta nu!

så här på kvällingen.

jag får allvarligt damp på på sjukhus nu så de skiter vi i framtiden....
men nu ska jga prata om en liten skön själ som jag inte vet hur de är men men jag får se. börjar lite smått få känslor för denna söta pojk och hans gudomligt underbara ögon! men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. om man ska satsa eller om man ska stå där man är, på de säkra stället där man är orubb bar. när man vet vad folk komer säga så blir de bara svårare med allt. så får se. kanske blir något helt annat, man vet aldrig vad som händer. ska iallafall bara ta de som de kommer och inte ta något förgivet, att de kommer blir något. men man kan ju alltid hoppas. så får se hur min framtid blir.
i helgen ska jag ta mig till min hemstad och umgås med mina underbara vänner och även fira mormor. sen ska jag flirta med morfar om jag får låna pengar till körkort, så jag kan ta intensivkurs i karlsborg. men får se om de går att flirta med honom!

tofs uppe i en slarvig knut.

sitter i mitt rum med en slarvig knut i håret och fixar lite musik till förfesten hemma hos mig den 24/2 då jag blir 18. så fixar lite :) ajaj tofsen på sne och dansar runt och hoppar lite extra så dom under fattar att dom ska hålla käften!  lycklig linn idag!

ska man?

vågar man satsa på något stort? vågar man satsa på något igen? ska jag verkligen sittahär hemma och fndera på om man verkligen vågar satsa eller inte. när jga lika gärna kan fixa så de blir något? en väldigt glad och förvirrad linn får snart utbrott om hon inte får hjälp med den frågan. är de verkligen så jobbigt att börja gilla någon? ja när man vet vad som kommer sägas... blääääää. LINN SÄGER HJÄLP!!!

fan jävla ungar!

jag klagade på hon över för hon väsnades hela fucking tiden! men nu vill hag gärna ha kvar henne och byta ut idiotfamiljen under! ungar skriker fan dygnet runt och samma med föräldrana! gååå och dö!!!!!!
idag har jag även pratat i telefon med en skön tjej som ville veta lite skvaller ;) sen pratat med mormor om när vi ska fira henne i helgen och även om hon kunde öra kälknöl till tapas maten när jag har släktkalas dagen efter den stora dagen man fyller 18!

nästan natt och inatt ska jag varar uppe och kolla på countrygalan!

nu går countrygalan på svt2 och de får man inte missa!!!!!!! såå de bir min uppesittarkväll till 0.30 och sen cotoye ugly! så blir verkligen uppesittarkväll för mig! 

av en natt, till en dag, till vad mer?

iadg är bara en sån dag där man känner att allt bara kan bli sämra. huvudvärken har inte försvunnit än och jag kanske börjar blir fundersam om de kanske är något att ge sig in igen. kärlek, vågar man de?
de låter nog lite barnsligt men de är fan i mig inte lätt de där med kärlek och vem man faller för.... fan kan man bara inte vara singel för hela livet? äsch jag bara svamlar. killar är bara allmänt jävla störda i huvudet, och så är de! jaha så sitter man här ja i sitt rum i lysekil, på badhusberget men nästan enbart invandrare. hjälp mig härifrån!!!!!!! i karlsborg så oroa man sig inte på samma sätt när de gällde killar. för där visste jag att där va de ingen man ville ha. men här de är såå jävla hemskt!!! ne nu ska jag starta tvn och kolla på tv och sova lite till.
ha de gött!

nattinatti ungar!

nu säger övertrött linn natti och ska sova gött i min säng! imorgon får vi se vart dagen tar vägen! jaja natti!

jävla sjukhus helvete!!!!

jag skicka iväg nathalie till sjukhuset förut för på idrotten så kunde hon inte andas och krampa. och jag ringde hennes mamma direkt. dom kommer till sjukhuset säger läkar helvetet att de äringet fel på henne! dumma jävla idiot! han tog ekg och blt och inget mer! kolla astma och annat med idiot helvete!!!!!!! hon har haft ont av de i snart 2 år! döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

fredag den 13!

oturen har inte träffat mig än som tur är! så nu har jag duschat och fixat lite.. ska kolla vad man ska göra idag.. inte kul att sitta hemma. min bror blir ju inte hemma och pappa jobbar natt och mamma jobbar till 9... vad ska jag göra? funderar på att ta mig en tripp till kbg bara för att jag kan... men vet inte. vi ska ju åka nästa helg så de blir egran mycke att åka.. men får se om man kanske tar sig en tur till sotenäs sen eller inte.

morgon!

livet typ suger när man vaknar med fruktansvärd huvudvärk... de är bra när den håller sig kvar sen igår... men men nu ska jag gå upp och fixa mig. börjar om en timme såå upp ur sänga nu!!!

såå där en dag när man är riktigt nöjd över allt.

dagen började med att gå upp och tog mig e dusch. sen fixa sen skolan!
idag är nog bästa dan i veckan. enda gången vi är en riktig klass! ajja idag har jag varit på bråkar humör sååå jag smsa Jocke och sa att jag skulle slå ner honom. ajja de gick inte så bra...
jag satt mig och åt i matsalen och sen med Milica. sååå prata vi ett bra tag om huvudämnet för oss i nuläget. KILLAR... såå när vi stod där fick vii sällskap av Marco. såå där stod vi. sen gick jag hem. jag fick mig ett samtal av Jocke att jag skulle ta mig ner till stan så då gick vi en promenad sen så gick vi hem till mig för de va as kallt!!!!!
så skulle han med bussen hem vid halv 4 så fick jag följa honom för från badhusberget hittar han inte.. såå nu sitter jag och fryser som en dåre för jag följde honom till bussen!!! så han ska fåå stryck någon dag ;)

nyvaken och trött på allt.

så här en måndag morgon, nyvaken, trött på livet och vad de har att erbjuda. funderar på att sova ett par timmar till. nu börja de iallafall snöa! de gör att livet blir lite lättare.
idag ska jag bara ta de lungt och dampa med naglarna! först sova! ska byta vatten och mata min sambo!
här har ni min sovande sambo Puff!

kul!

jag har precis kollat på en av världens bärsta filmer!
fick för mig att fixa en bild! såå här kommer den.
idag har bestått av städning av hela lägenheten. jag ställde mig och tvätta. sååå klart var inte linus hemma. fan den snorungen är aldrig hemma! jag har aldrig vart med om att han är borta hela tiden. de är fan sjukt. man ser honom vid maten, knapt de. lilla unge du ska vara hemma. du är liten!!! fan vad hemskt de är att säga men linus fyller 16 om en månad... han ska vara liten!!!

här kommer nyårs-naglarna!

dålig bild men ja!

lördag kväll!

såå här idag har jag vart uppe och badat med seglingen! kändes som fan att simma. ont i magenså de krampar! nu ska vi äta mat.

hitta denna på youtube!

http://www.youtube.com/watch?v=KMkwZVkdTPI&feature=related
såååååå underbar!

stor kärlek!

jag tor jag inte behöver säga något. orden säger allt!

nattii

När man står i ett vägkors och undrar vilken väg man ska gå, så kan man kolla tillbaka på vägen man kom ifrån och se vad som man ska ta vara på och inte.
När man insett att ena vägen bara innebär trubbel så börjar man vända.
När den andra kommer ser man bara ledsamhet.
Så går man mot den tredje där all glädje finns, så inser man att man måste ha alla vägar för att klara sig igenom livet.
Man vet aldrig vad som händer under livets gång, men erfarenheterna blir bara mer och mer! Man lär sig av sina misstag och man lär sig att fortsätta framåt inte bara stanna upp.


blev två bilder med:)

så här dagen efter

håret står åt alla håll och kanter. och pizzan gjorde sitt!

RSS 2.0