skola imorgon

just nu ligger jag i älsklingens säng och myser och kollar på Grease! idag har jag pluggat och pratat med malin ett tag. hon behövde prata så jag och olle åkte och prata med henne.... imorgon är de skola som gäller och jag är taggad till 0...

onsdag.

äntligen frisk. imorgon blir det att åka till kungshamn och sedan måla björns sjöbod. sola lite om de är fint väder. jag är föresten as trött på pollenallergin! bllllllllläääääääääääää just nu saknar jag Nathalie! till påsk blir det middag hemma hos olle, och sedan blir det världensände.... haha.

:)

sitter här i skolan med Nathalie och Marina med Sonnys dator ;) idag blir det att åka till kungshamn och åka hem ikväll igen. imorgon blir det dop för Emmi :) idag ska Ida färga och klippa mitt hår.

jag blir så glad av att jag fick ett sms av Ann-Lousie att hon skulle ha kalas :) så fick jag ändåplanera in att åka några dagar till kbg :) det känns sm det behövs åkas nu asså. jag ar inte vart där sen i januare och jag har en person jag verkligen måste prata med... saknar er alla :)

fredag!

det är fredag och jag känner mig helt jävla döööööööööööd!ska sova lite nu tror jag. idag blir det bandy, hem till oliver och vi får väl se vart kvällen tar vägen... just nu vill jag bara sova... efter några dagar med riktigt dålig sömn så kanske jag ska se om jag sover bättre inatt bredvid älsklingen. jag åt morot igår för första gången på riktigt länge. fan va gott det ska va! men jävla  allergi... jag mådde piss igår kväll och efter jag åt de. blä jag älskar morot.
jag har inte lust att göra något annat än att sova...  blä på livet idag.

.......

måste bara säga faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
jag ska få göra som jag vill utan du ska bestämma över var enda sak jag gör! bara så du vet kommer du fatta vad du håller på med en dag. då du inte har mig kver! du kan inte ha mig i dina tyglar så mycket längre till för du förstör så mycket i mitt liv.... säger jag att jag har fått en känsla att jag inte vill tävla i år så måste du respektera mitt beslut utan att komma och beklaga dig över att jag ska visa upp klubben och tävla för klubben! jag vill ha mitt eget liv! fattar du inte hur mycket jag har missat tidigare i mitt liv för du drar med oss jämt utan att fråga! nu ska jag få en syl i vädret ich säga vad jag tycker och känner! jag måste få växa upp utan att ha motstånd i varje sak jag gör! jag måste få testa nya saker utan att du ska lägga dig i jämt. när du säger att du fortfarnade ser mig som tre för jag inte beter mig som 17 ska du tänka efter stark på hur gammal du beter dig att vara! jag beter mig som en ungdom ska göra och hur jag beter mig mot dig är för du har så fel i så många saker och du tror att du är bäst i allt, men vet du en sak du kan inte allt och i mitt liv så kan du 2 saker! och du kanske ska lära känna mig som person för du vet inget om hur jag är och du vet inte hur jag mår eller hur jag har haft de! jag har rätt ut sagt mått piss för vi flytta och du respektera int mina känslor i allt och sa att jag var töntig! ta för fan och ge dig!

onsdag :)

idag har jag haft min favorit lektion :D medicinsk grundkurs. jag har även fått ryck idag med.... varför ska man ha småbröder för??!! jag ska plugga idag på min power point som jag ska ha redovisning på fredag. det blir att prata om Downs syndrom. imorgon blir det sim på idrotten, ensam tjej blir jag med bygg.... kul neeeeee. fredag blir det att leka med Malin iallafall hur det ser ut nu :) så slipper jag vänta på att klockan ska bli halv 4 me :) kvällen blir nog av i Väjern vet inte hur det blir... får ta ett snack med min pojkvän ;) igår åkte jag och överraska olle :D tacken till de blev ett litet sugmärke på halsen :P han ska få igen när han sover en dag :p hihi jag ska kolla några saker nu och se så alla mina fina änglar sköter sig ;) saknar er alla! <3

skolan

sitter i skolan med nathalei och sonny :) nathalie har ätit pillr eller något tror jag... jävla damp. helgen har vart bra, fikan med elin sluta med att vi satt hemma hos mig och prata olle kom hem från provet vi åkte bussen till kugshamn björn kom och hämtade oss och sedan till väjern till oliver på fotbollskväll med boysen och lisa. sedan kom ida och hämta oss och körde oss till smögen :) jag höll på att döööööööööööö tack vare den jävla paddan som skrämde lvet ur mig. den va as big. bläääääääää på sånna djur. jag såg mitt första vårtecken i lördags iform av en daggmask. ringde nathalie och berätta att alla har sett blommor utan jag oj där kom det 2 blommor fö det. ajja igår slappa vi bara och sen åkte vi till eva och åt god mat som älsklingen och jag laga men mest olle :P idag är det 4 månader sen vi blev ihop <3 min fråga till olle imorse hur har du orkat med mig så länge? ;) älskar dig olle<3<3

god morgon!

klockan var 07:20 när jag vakna... älsklingen har gått till skolan för att göra högskoleprovet och jag ska fixa lite på mitt rum, gå och fika med Elin, sen kolla buss till Smögen och se hur resten av min dag blir :)
känns hemskt att vara uppe såhär tidigt.... och kan inte somna om. skitungarna över väsnas som alltid vi 7.
igår när jag äntligen kom till skolan efter att ha fått ett utbrott på min bror så hade va svenska med en vikarie som typ hata mig kändes de som. när jag var klar med uppgiften vi skulle göra så fick vi gå och hon tyckte att jag skulle stanna längre och kolla igenom den igen efter 3 gånger.. så gick jag och Nathalie iallafall och satt och prata till klockan var 11 då bar det av till matsalen. som alltid skolan MÅSTE skaffa bättre mat! om Sonny inte tycker om de så är det illa. jag, Nathalie, Pettson och Sonny satt och prata ett bra tag sen gick vi igen. Pettson skulle med bussen så han försvann, Sonny till resurs och Nathalie till bussen hon med efter en stund. jag möter Petra när jag har lämnat Nathalie vid bussen och Petra undrar varför jag lämna henne där nere när hon skulle på övningskörningskurs1 idag :P April April XD
sen på kvällen gick jag och Olle och köpte cola och chocklad ( fast chokladen åt jag upp själv typ) ;)
sen innan Big Brother börja gick vi och mamma och mötte Linus.
sedan blev det lite mys och kolla på tv och prata lite bara sen somna vi :)


god morgon!

jag gick upp vid 7 idag kända att jag kunde sova iallafall en 45 minuter till. idag svenska md vikarie vet inte hur de här kommer sluta...
igår höll jag och Nathalie vår egna idrottslektion. AS kul.. vi går i samma klass som bygg och de roliga med igår var nog att vi dansa och när man skulle mova lite på höfterna så har jag aldrig skrattat så möe :D de såg jättekul ut ;)
jag ska även säga att de är så grymt svårt att sitte 22 mil bort från mina bästa vänner... asså ni fattar inte hur saknade ni är. jag skulle kunna dö om jag inte visste att ni fanns för mig när jag behöver. ni betyder mer än guld!
sen får jag inte glömma alla som är så underbara här heller. love you all. <3

RSS 2.0