jag vet att du inte kommer se detta men behöver skriva av mig.

ursäkta att jag skriver detta men ni som inte vill behöver inte läsa!
att du inte fattar hur mycket du förstörde i mitt liv i höstas! trodde verkligen inte de om dig. du förstörde mig totalt.
jag tycker jävligt synd om de tjejer du utsätter och de du gör mot dom!
ditt svin som behandllar en person som du gjorde mot mig! fy fan vad jag hoppas att du kommer stå där själv och önska att du aldrig skulle behandla någon så illa! hoppas att du ruttnar sönder ensam!

snart är de sommar!

idag är de en ganska värdelös dag somm alla andra till skolan slutar.... sitter i skolan gör inte ett piss. idag är jag både trött (försov mig imorse) sen har jag blivit as förkyld, hes och nyser jätte ofta :( älsklingen ligger hemma med feber. hoppas han blir frisk så han får de han önskar på¨att göra imorgon, gå på invigningen på Harry's i Kungshamn. mina 2 dagar framåt kommer min dag se ut såhär... vakna fixa lite-gå till skolan-ha medicin lektion i 3 timmar-gå ner till havsbadet en sväng på Gullmarsgymnasiets dag-sen leka med Bella!-hon hjälpa mig att baka tårta till Olle, som inte tror att jag ska göra de så måste motbevisa honom- sen vet jag inte- tjata ännu mer med Bella-sova-vakna-fixa sista på tårtan kolla buss så jag och Bella kommer till vår destination sotenäs komun!-sen vet man aldrig vart vägen går!


morgon

de känns gott att vara ledig idag och vakna 7... jag är jätte nervös... idag ska jag till uddevalla och fixa mitt hår :) är jätte nervös har aldrig vart inne i uddevalla. skamset. olle skrattar bara åt mig när jag säger att jag kommer gå vilse...  hihi de är bra att man har kompisar som ska in dit :D jag är så bra!

.

väldigt gammal bild men jag saknar dagen jätte mycket!
den här dagen konfirmerar sig mina vackra vänner som var med i äventyrsgruppen.
jag saknar ögonblicken där vi hörde Frida sjuga och ann-lo spela.
josse lika blyg som vanligt, jag evelina och ellen som sitter och kollar på!
de minnerna kom fram förra helgen när linus konfirmera sig.
saknar er verkligen!
jag vet att jag inte är så duktig på att höra av mig, men ni ska veta att jag tänker jämt på er och ni betyder as mycket! jag skulle inte klara av att leva utan er! Älskar er massa! ni får komma och hälsa på snart!

en förjävlig träning...

träning med seglingen idag... de blåste förmycket för att segla. så de blev ett redigt äckligt jobbigt fys pass som kändes som om de nästan aldrig skulle ta slut... jag kommer ha världens jävla träningsvärk i hela kroppen...
min lilla mage kommer ha bajs ont imorgon... 

en saga

I en saga så finns de alltid en räddare.
Jag hade mina räddare i en säker pats.
Nu finns mina räddare 22 mil bort,
jag önska att någon kunde se mig.
I mina drömar fins ni alltid,
och där kommer ni alltid vara!
Men jag önskar att ni skulle kunna uppleva mina dagar.
Mina dagar är inte de samma sen jag flytta,
de är massa so jag saknar!
Tänk när man verkligen sket i vad alla sa om en.
Jag brydde mig mest om att jag skulle flytta och jag ville inte missa något.
men jag har missat så mycket.
De är saker jag aldrig kommer glömma,
saker jag saknar något grymt.
I mina drömmar är de vi snart igen.


I Wish That You Are Here Always When I Need You!
And Thats Hurts Every Thime I Think About You!
You Means Everything Girl!
I Miss You With All Of My Heart!
Love You Josefine, Ann-Louise, Evelina, Ellen, Frida!
I Wish I hade One More Day Like Bifore I Moved, So I Can Say Too You All What You Means To Me And If I Don't Have You I Had Been Dead.

Finns inget som kan beskriva mina känslor nu när ja skriver detta. jag gråter skrattar och ser bilder i hövvet som jag inte tänkt på förut!
Ni är så jävla underbara!!!

mmm

en dag går och man känner sig bara mer och mer värdelös... känner sig ensam och känner sig lämnad.
känns som vilken dag som helst kommer jag stå där ensam kvar, inte ha de bästa i mitt liv kvar. känns bajs skit och allt... kan inte bara livet ta ett slut om de ska va såhär.

herre gud!

Är less på att alltid stå där ensam. Less på att jag alltid får göra saker själv, sen spelar de ingen roll om hur jag känner om att stå där alltid själv. Tänk er att sitta där alldles själv varje gång! Nu är de bra för min del, orkar inte daltas runt och göra allt sälv. Ta och fatta min vinkel också...

idioter

om man ändå kunde bli av med alla dessa jävla idioter som lever på denna jävla jord! den här idioten kan allt dra åt helvete gör du något till mot mig och min familj så ska du se att du inte kommer att ha någon nytta av att mobba folk något mer! de hjälpte inte att flytta 22 mil från dig, ditt jävla as dra tillbaka till ditt jävla hemland och dööööö! sånna idioter som du borde inte finnas!

ledig

är hemma hos älsklingen och slappar :) har läste Pojken som inte fanns ett tag! as bra bok! ska gå och möte Erika sen :) ikväll ska man få nålar igan:S

tisdag och jag är glad

sitter hemma tänker på hur livet är och vad som händer. tänker på mina underbara vänner i karlsborg :) och hur mycet jag saknar att ha dom vid mig varje dag.. hur fantastisk glad jag är som har så underbara vänner som bryr sig och ställer upp när man behöver. är grymt glad att jag har fått dela så mycket av mitt liv med så underbara människor och att jag vet att om de är något så är de bara att ringa. hade inte klarat av att flytta utan ert stöd ni gav mig, stolt att säg att ni är mina bästa vänner och att ni är dom bästa som finns! älskar er flickor!
<3<3

..

bara så du vet. att du är den underbaraste människa jag vet och utan dig hade jag aldirg klarat mig så bra sm jag gör nu. Mitt i skiten kommer du altid som en ängel och räddar mig. om du inte skulle räddat mig där i vintars vet jag inte om jag hade suttit här och känt en trygghet som inte många har. Bergodalbanan kommer alltid att vara där men du gör så den blir mer flak än någonsin, den är nästan platt nu. Du ska veta att du kan inte bytas ut. och du är en stor del i mitt liv och utan dig är jag ett vrak.
De flesta har de svårt med att se sig själva fina, utan dig hade jag aldirg haft den självkänslan att kunna ställa mig upp och säga att jag är fin som jag är. Du får mig att kämpa, får mig att le och får mig att smälta genom att kolla på mig med dina fina ögon. Att se ditt leende får var enda en att le, har aldrig vart så jävla kär i hela mitt liv som jag är i dig. Du är den bästa jag vet och vill att de ska du och jag föralltid.
Älskar dig Olle<3

RSS 2.0