en onsdag.

känner att de är lägesen nu... har praktik har fan inte tid med något annat känns de som.. man typ somnar när man kommer hem oavsett om man jobbar dag eller kväll.
nu är de så här med att jga inte fattar något längre. vad är de för fel på folk ibland, bara för att man har dumpat någon sså är de okej att börja prata igen... varför i p......p kan man inte bara öppna käften när man har inte är tillsammans med någon.. är de okej??? tror inte de funkar sååå. blir fan inte förvånad längre....
helt fucking knepigt!!!
aja jag överlever allt tror jag snart! finns inget som kan stoppa mig nu!!!!

en tänkar natt!

Ja, eller ne.. asså när man äntligen har hittat sig en förjävligt söt kille att kolla på så hör man bara massa negativt om honom.... ibland så bara man vill dööö när han år förbi.. hans rumpa asså.. jag är i himelriket så fort jag ser den... herre gud!!!
sen änker man på annat runt de och då blir de helt jävla fuckat! innan jag visste namn och vem han var va de lugnt. men när man får reda på att de är en nära väns bror så blir de förjävligt...
hjälp mig någon!!! jag håller på att döö så fort jag ser honom och sen så blir jag helt knepig.. börjar fnissa och massa.. blää på söta killar ibland asså!!!!!!
snälla någon hjälp!!!

.

Ibland så får man verkligen reda på vilka som verkligen är ens riktiga vänner.
Man behöver inte höra av sig på länge men man får reda på i slutändan att dom finns!
Underbart när sånt händer.
nu ska jag försöka sova, Linus ska kolla på gymnasieskolan imorgon i Skärhamn. fan vad gammal man börjar känna sig... han ska va liten, jag ska inte fylla 18 snart. känns som igår man lekte med bilar och dinosarier.. saknar de lite!

hemma i alla fall tills torsdag...

Nu är de så att jag är jävligt trött påsjukvården i Sverige!!!!
Igår så fick jag äntligen komma hem på permission till torsdag. Nu hoppas jag på att dom hittar något på magnetröntgen dom gjorde igår. Annars så blir de nog att bli inlagd på Salgrenska för mer undersökningar.. Jag är less på läkare, sjuksköterskor o undersköterskor som bara gissar..... Nu vill jag ha ett svar på vad det är! de är andra gången på 2 månader som jag ligger inne för samma sak!
I onsdags så stack dom mig i ryggen igen, 6 gånger... dom 3 sista var jag nersövd. Detta stick som inte gick emot ryggkoterna som en narkosläkare fick göra orsaka till huvudvärk som satt i i 5 dagar....
Nu får dom komma på något!!!!!!
För jag vill bli mitt gamla friska jag igen!!!!


måndagar....

jag hatar måndagar mer än någon annan dag!!!!!!!!
bläääääääääääääääääääääääääää
idag har jag jag börjat 10.20 har lektion i 10 minuter. väntar till 11 då åker nathalie med bussen, johanna va inte i skolan. sonny gick till resurs och jag gick hem. åt lite kolla tv sen gick jag till skolan för jag börja 14.10! hatar måndagar!!!!!!!!!!!!!!!
kom hem och märkte att jag ville läga mig på golvet och bara skrika av smärta.... tur att man har en pappa som kan sjukvård! ska nog kolla upp dehär igen.. jag har ont där jag hade när jag fick ligga på sjukhuset en vecka. jävla rolig måndag!!!!!

typ linn as glad ser ni......

RSS 2.0