The girl who lost herself and found her true self again.

Åh jag är tillbaka! Jag börjar känna igen mig själv igen! Jippie den flirtiga roliga Linn som släpper loss jävligt lätt! Underbart! Jag kan inget annat än att vara glad! Åh ni fattar inte min glädje! Haha Im back, just so you know! Watch out Linn is on the hugg! ;) haha


De jag vågar i mina drömmar men inte in real life.

Ojoj Linn börjar med att hon ser en as snygg kille, strular med denna snygga kille, blir jätte bly för allt efter detta. Vad har hänt med mig? Jag är ju inte blyg i vanliga fall... Jag visa igår på Harrys för min faster hur blyg jag verkligen har blivit. Oj de är ofattbart att man kan bli sån på en vecka. Aja min telefon snoddes av min kära kusin Nelly förut så hon börja skriva till honom så jag fick ju fortsätta, jag va röd som en tomat i ansikte så man hade kunnat tro att de brann eller något... Jag har haft as trevligt idag och igår. Hela veckan har vart underbar! :)


Jag är fan glad men vågar inte säga de.

Jag har vart jätte dålig på att blogga men har vart jätte mycket att göra.
Men men nu ska jag säga att jag är glad att jag gjorde mig av med dig.
Nu är jag glad och orkar saker jag inte gjort tidigare och så. Jag är fan glad för en gångs skull nu. Detta ska inte någon förstöra för mig denna gång!
Jag har till och med orka att ta mig ut på en spring tur med bror förut och massa! Jag börjar bli mitt gamla jag igen! Den som alltid kunde dampa loss med Petra och bara skratta åt saker man inte ska skratta åt. Jo jag ska oxå säga att gå på krogen är inte bra man får bara blåmärken och dom gör ont! Haha! Jag är glad igen! Underbara känsla!!!!!!


RSS 2.0