Kl 02.01 Tisdag

Klockan är mycket, jag bör sova, kan tyvärr inte sova för de är tomt bredvid mig i sängen. Saknar Christopher! Och jag kommer vara utan honom i nästan 2 veckor. Aja jag kan ju komma hem och skryta över att jag blir brun! Imorgon så bär flyget av mot Turkiet och Alanya! Ska bli skönt med semester! Men i de stora hela har de både vart en awesume helg och den har spenderas med mycket bra folk och en fin pojkvän!
Ne nu ska jag försöka sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon som mamma säger ;) god natt/ snart morgon!


Ner rullade gardiner.

Detta är en sån dag jag bara vill ligga kvar i sängen och inte bry mig om något... Men idag är de delegeringsutbildning igen och sen ska jag åka till dingle och fixa lite hos Ida. Så de blir en dag med fullt upp ändå... Imorgon är de begravning av världens bästa! <3 Aja får väll sätta på fejk smile och försöka ha de bra:/


Hm?

People say that they know you but realy dosent do that.
People tell me that I have change.
It's true that I change, but everyone do.
Even if you want or not, I change to somthing better then before.
Just bicuse you don't understand that it's different then it was.
People tell me that I'm happier now than I ever been.
No one can ever tell me that I'm not myself anymore, tierd of people that says that I'm not me.
You have no reason to tell me that. No reason.
Never I thougt that one who was so close could say something like that.
You think you know who I am, but all you know now is my past.
My past is long gone and you are no longer close.
So dont tell me that you know me, bicuse you don't!
Never say that you know anyone before you realy do!
I'm better than you are anyway!
image description

Du kommer alltid vara en del av mig! <3

Älskade, älskade du! Varför försvann du just nu? Jag vet att du inte va okej och gammal men du betyder mer för mig och alla andra i denna släkt än vad du anade! Du va en stor förebild, en riktig kämpe! Ett gipsat ben vid 92 stoppade dig inte från att vara ute i trädgården! Jag verkligen beundrar dig och ditt liv! En bättre gammlemorfar kan man inte ha! De är synd att du missar en viktig grej du vart med om i ett par år, de är Nellys konfirmation.
De bästa minnet med dig är när du sitter på främsta raden i Garnesions kyrkan i Karlsborg den 17 maj 2009 på min konfirmation och jag ser ditt leende och att du va stolt! Älskade du de är ett tomt hål i mitt hjärta där du fyllde i förut!
Att du inte kunde se hur mycket du gjorde för oss utan att du visste! Din närvaro var bara ett tecken på att du är den bästa och ingen kan bli som du oavsett vad!
Rest In Peace Loved One! Hoppas du kommer och hälsar på mig kära Knut! Älskar dig otroligt mycket och jag har sagt de alldeles för lite till dig! Hoppas du har de bra i himmelriket Knutan! <3<3<3


En Linn som är lycklig!

Att höra att mina fina vänner kommer från Karlsborg i sommar gör mig bara mer än glad! De gör mig överlycklig! Önska att de kunde hända oftare men äntligen! En Linn som nästan sitter och hoppar här hemma!!! Så frukansvärt roligt ska de bli! ÅHHHH såååå underbart!
Sen inte bara de så ska jga åka till Varberg vid midsommar och två dagar efter jag kommit hem från Turkiet! Awesume sommar kommer de bli!!!! :DDDD
As gamla bilder men! Wonderful!

En början på något bra.

Från att falla för en typ som inte gick att lita på till att bli med dragen till Bäckefors och crusing till att hitta mig en gullig pojk som bara gör mig glad. Idag är jag de tjej som säger jag må vara galen som faller så fort men Gud vad glad jag är som har träffat just denna! Tack som fan Nathalie och Robban för er dejtingservis! Nu ska jag ta mig i sängs och försöka sova :)


RSS 2.0