nu är de inte långt kvar..

på söndag åker älsklingen och jag ville vara själv med honom idag men som jag redan hade förstått skulle de inte hända.. ännu en dag med kompisar och biltur till uddevalla.. livet kunde ju vart lite bättre för stunden.

Blä

Han kommer hem imorgon men han ska jobba istället för åka att åka och hälsa på mig som han vart borta från i en vecka och massa... Bläää. Blä på honom i nuläget..

Mår blä och vill må bra!

Imorgon kommer älsklingen äntligen hem! Så jävla skönt att bara få se honom! Om de nu blir imorgon eller på söndag de får vi se men underbart ska de bli!
Idag när jag ställde mig upp imorse så mådde jag piss och gör fortfarande, känns som jag ska spy och har gjort i snart 2 veckor när jag vaknar och när jag äter.. Hm blä är de iallafall.. Hoppas verkligen jag blir bättre så jag får se Jesper de behövs kan jag säga! Saknar honom så otroligt mycket! Nu ska jag kolla på tv med mamma bara vi två hemma, gött!

2 fucking dagar kvar!

2 dagar kvar till han kommer hem! Så jävla gött ska de bli!!!!! En vecka har vart hemskt men får lära mig att de kommer va så.. Om 2 veckor så åker han och då blir han borta i ett tag vet inte om de blir en vecka, två veckor eller mer så får allt lära mig att stå ut att vara utan honom... Men älskar honom ändå! Ska sova nu.

Hm

I got a feeling that somthing is wrong, and that i going to lose the one im in love with..
Hate life right now...

Hm

I got a feeling that somthing is wrong, and that i going to lose the one im in love with..
Hate life right now...

Nu vidare till praktiken.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra mig till praktiken. På ett sätt är de gött att bara ha denna och nästa vecka kvar och ett sätt inte.. Men men nu ska jag gå!

Usch, fy och blä!

Ja just nu kunde ju livet vart egran gladare och bättre... Men sådan är inte fallet. Ligger och stört lipar och tycker inte om livet för fem öre idag... Skulle med glädje bara skjuta en kula igenom skallen och bara dö. Usch hur fan ska jag klara av tre fucking månader när jag knappt klarar av ett par dagar?!?!?! Döda mig någon...

En trött och halv glad Linn fixar innan hon går till praktike

Usch jag är inte taggad för en dag på praktiken. Saknar min plutt! Fan de går ju fan inte släppa de faktum att han åker om 2 veckor och är borta i 90 dagar... Blä på livet och allt nu.. Idag är fan ingen bra dg alls. Vill bara ligga kvar i min säng och tycka synd om mig själv.
Har kommit på att de inte är trevligt att gråta sig till sömns, kudden va dy blöt och ögonen helt rödsprängda i morse när jag vakna. Inte roligt... Ska nu klä på mig och fixa de sista innan jag går.

Helgens händelser tänkte jag sammanfatta lite fort. ;)

Ja i fredags så tog jag bussen vid 16 till Hunnebo. Vid halv 7 typ åkte vi ner till Amanda och Marcus. Amanda slinga mitt hår och satt och prata medans Jesper och Marcus fixa med bilar eller något. Så blev aningen ljusare i hövvet. Ajja så har vi inget att göra så vi tar oss till Kungshamn och Harrys föra att ta oss något gött att dricka. De blev aningen lite mycket när man inte har ätit på 2 dagar. Så skratta vi lite åt en kille som testa bartändern som va praktikant hela tiden. Sen blev de lördag och den börjar man med bakfylla som fan! Sen blir de aningen bättre så börjar förfesta lite med Kapten, Jesper jobba så de blev bara jag och Kapten. Så ja allt går bra, möter praktikanten igen. As Nice tjej!!! Haha! Sen senare mot stängning så får jag nästan dra ut kapten som sne segla ännu en gång... Men men! Så idag har de vart en jävligt lugn dag! Jesper åkte till Stöten eller ja någon stans och åkte skidor. Så han får man inte se på en vecka.. :(
Nu är de inte långt kvar till han rycker in. Idag va första gången jag hörde att från honom att han va nervös och första gången han har insett hur länge han kommer vara borta.. Så lämna vi Skrollan hos Amanda förut, ville ha henne här hemma så jag slipper sakna båda så mycket.
Ne nu ska jag sluta skriva för nu börjar tårarna komma..
God natt på er! 

Kvälls pass men blev väckt tidigt.

Kul att man börjar klockan 14 idag och vaknar första gången när larmet brukar gå på morgon, sen vid 8 när min bror inte kan hålla käften! Åh snorunge han ska få tillbaka!
Sen hoppas jag på att Jesper hittar en bil han kan låna så han kan komma hit och mysa! Saknar min plutt!

En trött och ensam tjej.

Efter en dag då jag gått upp 6.10 i morse och haft praktik till klockan 16.00, lagom trött nu.
Just nu saknar jag min pojk massa! Fick ett så underbart sms på dagen i dag! Nu ska jag kolla på Greys Anatomy serie start idag och dubbelavsnitt! Underbart när man känner sig ensam och orkar inte med min griniga familj! Ne ta ett glas vatten innan de börjar med!

Pust!

Hemma efter en dag då vi hämtat pappa på NÄL och sedan vidare till Uddevalla sjukhus med mig. Nu är de nästan så att man kan säga att dom har kommit fram till en diagnos på mig. Bältros har dom sagt denna gång.
Ajja skönt att ha något att gå på iallafall!
Nu ska jag gå och packa i lite saker i väskan som jag ska ha med mig på fredag till hjärtat!
I helgen blir de Harrys med härligt folk! Så kollar ut kläder så man inte ser helt fuckad ut ;) haha!
Jag är fan så otroligt kär i min Jesper så de inte är sant!
inte världens vackraste bild men ajja,jag är som jag är! hihi

Lite nervös Linn lägger sig i sängen!

Pappa opererades idag och allt gick bra! En lättnad! Nu är jag som ska in till sjukhuset imorgon till smärtenheten på uddevalla sjukhus. Så är lite nervös för att dom ska hitta något som man verkligen inte är berädd på.. Men men de blir ju säkert bra!
Så vill jag oxå säga att jag har en helt underbar pojkvän! <3 En finare pojk får man allt leta efter! Jag hade turen att jag hade honom framför ögonen men såg inte allt för än en månad sen! Jag har hittat min drömprins och jag kan inget annat an säga att de finns ingen bättre än dig! <3<3
Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon!
God natt!

Underbar dag på praktiken och vidare till Hunnebo!

En helt underbar dag! Även fast jag blev jätte förkyld inatt och hostar som en dåre! Nu ska jag ta bussen till hjärtat och ska se till att han lagar mat åt mig! Nu ska jag packa klart väskan och krama om pappa en stund! Imorgon bitti opereras han och hoppas allt går bra!

RSS 2.0